2102774225 ΟΜΟΡΦΟΚΛΗΣΙΑΣ 36, Νέα Ιωνία info@twvrefikos.gr

 

Καλώς ήρθατε !

Παιδαγωγικό σύστημα εμπνευσμένο από Reggio, Montessori, Gardner & από την παιδαγωγική των δασικών σχολείων της Σκανδιναβίας.


20 χρόνια  ο σταθμός μας, προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε παιδιά Βρεφικού Σταθμού & Παιδικού.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της εκπαίδευσης, η αγάπη, η πείρα και ο ενθουσιασμός όλων των συνεργατών μας, οι προσεγμένες εγκαταστάσεις μας, η άριστη συνεργασία και επικοινωνία με τους γονείς, το σπιτικά μαγειρεμένο φαγητό μας και τα ευέλικτα προγράμματά και ωράριά μας, δημιουργούν πραγματικά ιδανικές συνθήκες για την προσχολική ζωή των παιδιών.

 

Ο παιδικός - βρεφικός σταθμός "Tiggy Winkle Nursery" λειτουργεί 11 μήνες τον χρόνο.

 

Παιδοκεντρική διαπαιδαγώγηση

Παιδοκεντρική διαπαιδαγώγηση

Το πρόγραμμα μας είναι καθαρά παιδοκεντρικό δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να εμπνέονται από τις διάφορες γωνιές του σχολείου μας.

Περιβαλλοντική Αγωγή

Περιβαλλοντική Αγωγή

Η συμμετοχή των παιδιών σε περιβαλλοντικές ή και σε φίλο-περιβαλλοντικές δραστηριότητες, όπως και η δημιουργία ομάδων εργασίας, αποτελεί βάση για να γνωρίσουν & να αγαπήσουν την φύση.

Καλλιτεχνική αγωγή

Καλλιτεχνική αγωγή

Τα παιδιά, προσπαθώντας να ανακαλύψουν και να καταλάβουν τον κόσμο, ακολουθούν τους δικούς τους δρόμους και χρησιμοποιούν μεγάλη ποικιλία μεθόδων.

Μουσική αγωγή

Μουσική αγωγή

Μουσική και κίνηση, ο ιδανικός συνδυασμός για μικρά παιδιά, συνδυάζονται απόλυτα στη μουσικοκινητική αγωγή.

Αφήγηση

Αφήγηση

Το πρόγραμμα μας εμπλουτίζεται με μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων δραστηριοτήτων που συμβάλλουν στην ολοκλήρωση της εξελισσόμενης ηλικίας των παιδιών.

Εργαστήρια

Εργαστήρια

Ζυμάρι – Χαρτοπόλεμος – Γύψος – Πηλός

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΣ
ΠΑΡΟΧΕΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ